Montag, 31. Mai 2010

Οδηγος Προϊόντων και Κατάλογο Προϊόντων

Χυμοί Αλόης Βέρα

Τα δροσιστικά ροφήματα της Forever από Aloe Vera και επιλεγμένα φρούτα σας προσφέρουν ζωτικότητα, ενέργεια και καλή υγεία. Επιδιώκοντας να ανταποκριθούμε στις καθημερινές σας ανάγκες δημιουργήσαμε αυτά τα ροφήματα, προκειμένου να ενισχύσετε τη διατροφή σας. Το ζελέ Αλόης συλλέγεται μέσω μιας εξελιγμένης διαδικασίας από το εσωτερικό των φύλλων του φυτού και σταθεροποιείται με μια έξοχη ειδική μέθοδο, χωρίς την χρήση πίεσης ή θερμοκρασίας, που μπορεί να βλάψει τα θρεπτικά συστατικά.


Συμπληρώματα Διατροφής


Τα συμπληρώματα διατροφής της Forever είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος της υγείας και της ευεξίας σας. Περιέχουν συστατικά άριστης ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται ύψιστη αποτελεσματικότητα και ευεργετική δράση στον οργανισμό. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των συμπληρωμάτων διατροφής, αυτά που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.


Προϊόντα Μέλισσας


Τα προϊόντα μέλισσας της Forever εγκλωβίζουν στα συστατικά τους την ισχύ της φύσης. Είναι γνωστό πως τα προϊόντα των μελισσών αποτελούν ανεκτίμητη πηγή θρεπτικών στοιχείων στη διατροφή μας. Η Forever διαθέτει μια σπουδαία σειρά προϊόντων μέλισσας, χωρίς εντομοκτόνα, συντηρητικά, και άλλα μολυσματικά στοιχεία. Οι κυψέλες των μελισσών της Forever βρίσκονται στο ψηλότερο ονειρεμένο τοπίο Sonora της Αριζόνα των Η.Π.Α. Η επεξεργασία των στοιχείων που λαμβάνουμε από τις κυψέλες των μελισσών, γίνεται στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, από την Robson Bee Products της Forever.

Έλεγχος Βάρους

Η ποικιλία προϊόντων ελέγχου βάρους που διαθέτει η Forever, σας προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, νόστιμη γεύση και φυσικά κρατάει τα κιλά μακριά σας.

Συμβουλή: Το Forever Lite μπορεί επίσης να αναμειχθεί με γιαούρτι ή φρούτα και να καταναλωθεί ως υγιεινό σνακ.

Περιποίηση Προσώπου kai Περιποίηση Δέρματος

Η Forever έχει δημιουργήσει μια μοναδική σειρά ομορφιάς, την Aloe Fleur de Jouvence.

Αυτό το σύστημα φροντίδας βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος μέσω του μείγματος από Aloe Vera και πρόσθετων στοιχείων φροντίδας, ώστε να διατηρείτε και να ενισχύετε τη φυσική σας ομορφιά.
Ιδιαίτερα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας, προσώπου και σώματος, με ειδικά εκχυλίσματα φυτών, οξέα φρούτων με ισορροπημένο pH, Jojoba και βερίκοκο, πλούσιο σε βιταμίνες συμπληρώνουν τη συνταγή αυτής της εξελιγμένης σειράς περιποίησης δέρματος.

Sonya Περιποίηση Προσώπου

Η σειρά της Sonya για την περιποίηση του προσώπου αλόη βέρα, εκχυλίσματα φρούτων, λευκό τσάι και ανώτερους ενυδατικούς παράγοντες χαρίζοντας στο δέρμα σας πλούσια ενυδάτωση, φρεσκάδα και νεανική λάμψη.

Ακολουθήστε βήμα βήμα τη διαδικασία φροντίδας με τα προϊόντα Sonya και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά ως την παραμικρή γοητευτική σας λεπτομέρεια.

Σειρά Μακιγιάζ Sonya

Η Συλλογή χρωμάτων Sonya είναι μια εκτενής συλλογή από καλλυντικά μακιγιάζ, φιλικά προς το δέρμα με αγνή Aloe Vera και άλλα πολύτιμα συστατικά: αντιοξειδωτικά, συμπλέγματα βιταμινών, χαμομήλι και αβοκάντο. Το χαμομήλι ξεκουράζει το δέρμα από το στρες και έτσι καθιστά την συλλογή κατάλληλη για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα. Το αβοκάντο μοιάζει με τα έλαια του δέρματός μας, περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και μπορεί να απορροφηθεί από τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Προσωπική Φροντίδα

Εμπιστευθείτε την προσωπική σας περιποίηση στα προϊόντα καθημερινής φροντίδας της Forever. Όλα τα προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση αποτελούνται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από Aloe Vera, η οποία φροντίζει, προσφέρει υγρασία και προστατεύει. Μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα προϊόντα με Aloe Vera για ποικίλες χρήσεις: φροντίδα μαλλιών, προϊόντα καθημερινής υγιεινής σώματος για την γυναίκα και τον άνδρα, δροσερά αρώματα.

Tip: Πατήστε Fullscreen για πιο εύκολο ξεφύλλισμα.Eάν θέλετε να το διαβάσετε σε μορφή βιβλίου επιλέξτε κάτω αριστερά αντί για "Scroll" ->"Book"

KatalogosProionton